Lahden kansanopiston teatterikoulutus tarjoaa intohimoista, elinvoimaista ja rohkeaa teatteritaidetta ympäri vuoden. Lukuvuoden aikana tehdään kaksi pääproduktiota, joista Teatteri II:n esityksen ensi-ilta on vuosittain marraskuussa ja Teatteri I:n maaliskuussa. Ohjelmistossa on näiden näytelmien lisäksi mm. katuteatteria, dialogeja, musiikkiesityksiä, improvisaatiota, lastennäytelmä, kiertue-esityksiä, teatterifestarit, kesäteatteria sekä vierailevia esityksiä muilta teatterikollektiiveilta.

Tapahtumat Lahden kansanopiston teatterissa ja lähiympäristössä

Suurin osa esityksistä on kaupungin keskustassa Lahden kansanopiston teatterissa (Aleksanterinkatu 4, 15110 Lahti), jossa on kolme teatterisalia.

Välillä opiskelijat jalkautuvat kaduille tai pitämään improklubia läheisiin ravintoloihin. Lisäksi Teatteri II lähtee keväisin Suomen-kiertueelle ja talvella 2020 esityspaikkana toimii yhteistyön myötä myös Teatteri Vanha Juko.

Esitysten arkisto

Teatterikoulutus on raikas vaihtoehto Lahden kaupungin teatteri-
tarjontaan. Produktiot tuotetaan suunnitellun budjetin puitteissa,
mutta ilman tulosvastuuta ja tarvetta tinkiä rohkeista taiteellisista
ratkaisuista lipputulojen vuoksi.

Olemme monipuolinen esittävien taiteiden teatteri, jonka ohjelmistossa
perinteinen teatteritaide kohtaa performanssit, tanssin, musiikin ja
improvisaation. Opiskelijoita voi myös tilata esiintymään esimerkiksi
yrityksen pikkujouluihin tai muihin tapahtumiin.