Valintakoekutsut lähetetty 19.6.2017

Kutsut teatterikoulutuksen valintakokeisiin on lähetetty tänään hakemuksissa ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin.

Jos et ole saanut sähköpostia, ole yhteydessä vastuuopettaja Timo Raitaan, puh. 050 413 4576.

Teatteri II:n haku lukuvuodelle 2017-18 peruttu

Teatterikoulutus II:n haku lukuvuodelle 2017-18 on peruttu. Koulutuksen pitkäaikainen vastuuopettaja Misa Palander lopettaa.

Teatterikoulutus I:n haku jatkuu normaalisti. Hakemukset Teatteri I -koulutukseen tulee olla perillä opiston toimistolla pe 9.6. klo 16.00 mennessä. Hakuohjeet ennakkotehtävineen ja tulostettava hakulomake löytyvät opiston kotisivuilta.

Taiteilijaelämää-hahmolauluilta

TE2: Taitelijaelämää-hahmolauluilta 26.5.2017

Maestro Niskanen, Maisteri Palander ja kakkoset.

On Limperin Hilman muistotilaisuus. Sinne saapuvat sukulaiset tunteineen.
Ismo Alangon ja Veikko Lavin musiikilliseen hahmokimaraan päättyy tämä lukuvuosi.

Esitykset Vuorikadun koululla (Vuorikatu 13) klo 12.30 ja 19.00. Vapaa pääsy!

Tervetuloa!

Sivutien kautta -lauluilta

TE1:n lauluilta Sivutien kautta 10. ja 17.5.

Lahden kansanopiston Teatteri I -linjan kevään lauluilta SIVUTIEN KAUTTA.

Ke 10.5.2017 klo 12.30 & 19.00 sekä ke 17.5. klo 19.00 Lahden kansanopiston auditoriossa (Harjukatu 46).

Solistit, lauluyhtyeet ja kuoro tulkitsevat suomalaista lyriikkaa. Kevään lauluilta on tänä vuonna entistä erityisempi, sillä se on viimeinen, jota ovat luotsaamassa iki-ihanat Inge ja Ari.

Tapahtumaan vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Teatterifestarit 2017

Vuodesta 2011 asti järjestetyt Lahden kansanopiston teatterikoulutuksen Teatterifestarit ovat jälleen täällä!

Kantaesityksiä kellon ympäri. Kakkosvuosikurssin lopputyöt valtaavat opistorakennuksen äitienpäiväviikonloppuna 13.-14.5.!

Festaripasseja on rajallinen määrä, joten varaathan omasi pian täältä: teatterikoulutus.fi/esitykset/teatterifestarit-2017

Ensemble17:n kiertue-esitys Nollapiste & Peilitalo

Tänä vuonna Teatteri II:n Suomen-kiertueella nähtävä esitys koostuu kahdesta näytelmästä, Nollapiste ja Peilitalo, jotka käsittelevät länsimaista kulttuuria, ihmisyyttä, unelmia ja rakkautta. Näytelmät ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet opiskelijat itse.

Esitys nähdään Lahdessa 12. ja 13.4., minkä jälkeen se lähtee kiertämään Suomea. Lisätiedot, kiertuepaikkakunnat ja lipunvaraustiedot: Nollapiste & Peilitalo

Teatteri II:n Mesenaatti.me-kampanja käynnistynyt

Teatteri II:n Ensemble17 lähtee huhtikuussa kiertämään Suomea ja tarvitsee tukea matkan kulujen maksamiseen ja esityskiertueen toteuttamiseen.

Nyt on mainio tilaisuus tukea nuorta teatteriryhmää ja saada rahoilleen erinomaista vastinetta. Tarjolla on edullisesti mm. persoonallista tsemppivideota, ilahduttavaa runoutta ja teatterilippuja kevääksi. Tai hanki vaikka Otto Rokka akustiselle keikalle olohuoneeseesi!

Tue ja lue lisää täältä: https://mesenaatti.me/campaign/?id=420#single/view

Ensemble17:llä on myös oma Facebook-sivu: https://www.facebook.com/ensemble17/