Uusimmat uutiset:

Teatteri II: Materia

Teatteri II: Materia 17.-19.3.2023

Opiskelijat ovat jakautuneet kolmeen ryhmään, joissa kussakin on yksi ohjaaja ja 4-5 näyttelijää. Ryhmät ovat inspiroituneet ohjaajien valitsemista lähtömateriaaleista ja luoneet kolme ehdottomasti näkemisen arvoista pienoisnäytelmää.

Kurssin ohjaavana opettajana toimii Elina Kilkku.

Tarkemmat työryhmä- ja teosesittelyt julkaistaan myöhemmin.

Kuva: Julia Nurmi

liput: 3€ (normilippu) / 10€ (kannatuslippu)
Paikkavaraukset ja peruutuspaikkojen tiedustelu: teatteri@lahdenkansanopisto.fi

ESITYKSET:

pe 17.3. klo 19:00
la 18.3. klo. 13:00 & 18:00
su 19.3. klo. 18:00

tapahtuman yhteiskesto: n. 2,5 h (sis. väliajan)

Lahden kansanopiston teatteri, Aleksanterinkatu 4

Esitystilat ovat valitettavasti esteelliset. Toinen tila sijaitsee toisessa kerroksessa ja sinne pääsee vain portaita. Lämpiössä on sukupuolineutraalit WC-tilat. Noudatamme tiloissamme turvallisemman tilan periaatteita, joihin toivomme myös yleisön sitoutuvan käyntinsä ajaksi.

Aino kostaa

Teatteri I:n Aino kostaa ensi-illassa 24.3.2023

Kevään pääproduktion lipunvaraus on käynnistynyt!

Ajat ovat alkaneet kulkea päällekkäin. Rantautunut valas valmistelee valtavaa itsemurhaiskua ja Aristoteleen henki on palannut oikaisemaan aiemmin esittämiään väitteitä. Mitä tapahtuu, kun sammakoista kuoriutuneet prinssit ovatkin vallanhimoisia tyranneja?

Teatteri I sukeltaa tai jää rannalle, esittäen Tanjalotta Räikän näytelmän Aino kostaa Lahden kansanopiston teatterissa. 16 näytöstä kahdella eri miehityksellä 24.3. – 23.4.2023.

Lisätiedot ja lipunvaraus: teatterikoulutus.fi/esitykset/aino-kostaa

Teatterikoulutus I:n ja II:n opiskelijoiden uudet kasvokuvat on julkaistu ja löytyvät Oppilaat-osiosta! Kuvat otti Mikko Kerttula.