Uusimmat uutiset:

Teatterikorkeakoulun Materiaalista esitykseksi -kurssin esitys 148

Katsaus Teatteri II:n ja Teatterikorkeakoulun yhteistyökurssin antiin

Teatteri II osallistui Teatterikorkeakoulun Materiaalista esitykseksi -opintojaksolle,  jossa oli mukana opistolaisten lisäksi opiskelijoita TeaKin ohjauksen, dramaturgian ja näytelmänkirjoittamisen, valosuunnittelun sekä äänisuunnittelun koulutusohjelmista sekä esittävän taiteen lavastajaopiskelijoita Aalto-yliopistosta. Kurssilla valmistettiin neljä esitystä, jotka eivät valitettavasti olleet yleisörajoistusten vuoksi avoimia ulkopuolisille katsojille. Helmikuussa päättyneen kurssin antiin voi kuitenkin tutustua katsauksessa, joka on nyt lisätty muuten tauolla olevaan blogiin: Teatterikorkeakoulun Materiaalista esitykseksi -opintojakso.

Kuva: Aino Kontinen

Haku lukuvuodeksi 2021-2022 käynnissä!

Hakuaika Lahden kansanopistoon Teatteri I:lle ja Teatteri II:lle lukuvuodeksi 2021-2022 on alkanut ja ennakkotehtävät on julkaistu opiston sivuilla: lahdenkansanopisto.fi/vapaa-akatemia/teatteri-1/

Hakea voi ke 2.6. saakka. Ennakkotehtävien perusteella hakijat kutsutaan valintakokeisiin ma 7.6. Kokeet järjestetään 14.16.6. Hakija osallistuu kokeisiin yhtenä päivänä.

Opiskelijavalinnat julkaistaan tässä uutisosiossa ke 16.6. n. klo 22.