Uusimmat uutiset:

Kannanotto 2021

Teatteri I: Kannanotto 9.-12.12.2021

Lahden kansanopiston Teatteri I:n syyslukukauden viimeisen opintojakson aikana opiskelijat ovat jakautuneet neljään ryhmään, joista kukin on valmistanut aihelähtöisesti yhden pienoisnäytelmän. Temaattisesti keskustelussa on pyöritelty mm. suorituskeskeisyyttä, työkulttuuria, luopumista, kuolemanpelkoa, omanarvontunnetta ja itseään varten elämistä. Aihelähtöisyydestä juontuu myös opintojakson nimi Kannanotto.

liput: 3€ (normilippu) / 10€ (kannatuslippu)

paikkavaraukset: teatteri@lahdenkansanopisto.fi

esitykset:
to 9.12. klo 19:00
la 11.12. klo 14:00
su 12.12. klo 14:00

Tapahtuman yhteiskesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Lahden kansanopiston teatteri, Aleksanterinkatu 4
Esitystilat ovat valitettavasti esteelliset. (Toinen tila sijaitsee toisessa kerroksessa ja sinne pääsee vain portaita.)

Terveysturvallisuus on meille tärkeää! Olemme ottaneet teatterissamme Etelä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti käyttöön koronapassin. Koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä ja se tarkistetaan ovella lipunmyynnin yhteydessä.

Soul Shop

Teatteri II:n pääproduktio Soul Shop ensi-illassa 12.11.2021

Teatterikoulutuksen toisen vuosikurssin opiskelijat valloittavat näyttämön ensi kertaa yhdessä. Syksyn teos Soul Shop on karnevalistinen, koskettava ja raikas kokonaisuus täynnä räjähtävää ilmaisua, musiikkia, tanssia sekä groteskia tulkintaa yhteiskunnasta ja ihmisyydestä. Näytelmä kertoo kauniin tarinan rakkaudesta ja yksilön päänsisäisistä ristiriidoista.

Esitykset Lahden kansanopiston teatterissa 12.11.-12.12.2021. Lisätiedot ja lipunvaraus: https://www.teatterikoulutus.fi/esitykset/soul-shop

Teatteri I:n ja Teatteri II:n kasvokuvat on julkastu ja löytyvät Oppilaat-osiosta.