Merkkipäivä-lukudraama

Vierailuesitys: Merkkipäivä-lukudraama 1.10. ja 16.10.2020

Teatteri 2.0:n Merkkipäivä tulee vierailulle Lahden kansanopiston teatteriin lukudraamana.

– Lempeä tarina perheestä ja hitaasti hajoavasta hyvinvointi-Suomesta

Huhtikuisena yönä tapahtuu ihme: Äiti, jonka hautajaisia on juuri vietetty, vastaakin puhelimeen Topin lapsuuden kodissa. Ja äkkiä edesmennyt isäkin on jo luurin päässä! Kun perhe on kerran jälleen koolla, kaivetaan esiin haalenneet valokuvat ja niiden mukana kaikenkarvaiset muistot. Kuvissa seistään ryhdikkäästi ruusumaljakoiden edessä, kun on täytetty pyöreitä. Reippaina ja seikkailun nälkäisinä tepastellaan aurinkoisella mökkitontilla. Isä on kaikkien kuvien päähenkilö – vaikka hänestä näkyisi pelkkä peukalo. Albumit täynnä merkkipäiviä, ihan kuin kaikki olisi ollut yhtä juhlaa. Lue lisää

Katuteatteria ja liikkeellinen performanssi Lahti Fringessä 5.9.2020

Teatterikoulutus osallistuu Lahti Fringeen lauantaina 5.9.  Kellonajat tarkentuvat tapahtuman lähestyessä. Parhaiten pysyt perillä seuraamalla Facebook-tapahtumaa: https://www.facebook.com/events/1029647514119847

Teatteri II: Katuteatteria
Teatterikoulutuksen toinen vuosikurssi jalkautuu jälleen ympäri Lahden keskustaa useilla erilaisilla katuteatteriesityksillä. Luvassa yllättäviä, hauskoja, outoja ja kiinnostavia hetkiä paikoissa, joissa et ole tottunut teatteria näkemään.
N. klo 10-16 eri puolilla keskustaa.

Teatteri I: Liikkeellinen performanssi
Teatterikoulutuksen ensimmäinen vuosikurssi tuo Fringe-festivaaleille liikkeellisen performanssin. Esityksen ohjaajana ja koreografina toimii tanssija ja tanssinopettaja Salla Santanen.
N. klo 10-14 liikkuen keskustassa.

Haku lukuvuodeksi 2020-2021 päättynyt, valintakoekutsut lähetetty

Haku Teatterikoulutukseen lukuvuodeksi 2020-2021 päättyi 3.6. ja kutsut valintakokeisiin on lähetetty maanantaina 8.6. hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
Valintakokeet pidetään Lahden kansanopiston teatterissa, Aleksanterinkatu 4:ssä.

Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista ensin roskapostikansiosi ja ole tarvittaessa yhteydessä vastuuopettaja Timo Raitaan, timo.raita@lahdenkansanopisto.fi.

Opiskelijavalinnat julkaistaan tämän sivuston uutisosiossa sekä Teatterikoulutuksen Facebook-sivulla keskiviikkona 17.6. valintakokeiden jälkeen klo 21 mennessä.
Myöhemmin ne julkaistaan myös Lahden kansanopiston kotisivuilla.

Haku teatterikoulutukseen lukuvuodeksi 2020-2021 käynnissä

Haku Teatteri I:lle ja Teatteri II:lle ensi lukuvuodeksi on käynnistynyt ja ennakkotehtävät on julkaistu Lahden kansanopiston sivuilla lahdenkansanopisto.fi/vapaa-akatemia/teatteri-1/

Hakuaika päättyy ke 3.6. Kutsut valintakokeisiin lähetetään ma 8.6. hakulomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Myös karsiutuneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. Valintakokeet ovat ma 15.6. – ke 17.6. Hakija osallistuu yhtenä päivänä.

Opiskelijavalinnat julkaistaan 17.6.2020 n. klo 22.00 tällä sivustolla.

Lisätietoa opetuksesta: teatterikoulutus.fi/opetus
Uudistuksia tulevaksi lukuvuodeksi: Toiminta kehittyy, omaäänisyys säilyy