Blogi - Lahden kansanopiston teatterikoulutus

Blogi

Sivuston blogi on kaivettu vuosien jälkeen esiin Teatteri I 2017-2018:n voimin. Arkistosta löytyvät edelleen myös kevään 2015 tekstit.  Tsekkaa myös lukuvuoden 2015-2016 blogi osoitteessa teatterikoulutus.blogspot.fi

Pienen ikäni aikana en mitään ole niin pahasti laiminlyönyt, kuin venyttelemistä. Onneksi viime syksynä sai otteen siihen touhuun, kun luokkakaverini ja rakas ystäväni Eemil oli samassa, ellei jopa pahemmassa jamassa kuin minä!

“Moikka, tässä Sonja Arffman täältä Lahden kansanopiston teatterikoulutuksesta! Sellasta vaan soittelin, että… “

Tällä viikolla meidän jokanen pienikin tauko on kuulostanut enemmänkin muminalta nurkassa repliikkien kanssa tai sitten lounaspöydässä keskustelua repliikeillä.

30.01.2018
Vettä myllyyn

Ihan aluksi pitää varmaan avata käsite mylly. Mylly on viimeisen kolmen viikon ajan ollut meidän treenimuoto proggista varten. Teemme pitkiä improja, joiden tarkoituksena on etsiä omaa hahmoaan, proggiksen sisäistä maailmaa ja tunnelmaa, sekä tietysti henkilöiden välisiä suhteita…

Huomenna aamulla hyppään jälleen Z-junaan ja on aika aloittaa kolmas kouluviikko tälle vuodelle.

16.01.2018
Blogi alkaa!

Produktion treenit alkoivat heti ensimmäisenä koulupäivänä. Ideat ovat kuin atomeja, jotka yhdistyvät ja tiivistyvät yhdeksi planeetaksi. Siihen on vielä paljon matkaa ja hyvä niin.

20.03.2015
Tässä ja nyt
06.03.2015
Revii$Ori-blogi