Teatteri I

Teatterilinjan ensimmäinen vuosikurssi on tarkoitettu teatteri-ilmaisusta kiinnostuneille ja alan jatko-opintoihin aikoville. Jokainen opiskelija saa opetusta yli tuhat tuntia vuodessa, myös yksilöopetusta. Teatteri I:n käytyään opiskelija voi hakea Teatteri II -koulutukseen.

Avoimuus ja rehellisyys ovat lähtökohtani teatterintekemiseen. Pyrin luomaan turvallisen oppimisympäristön, joka rohkaisee kohtaamaan haasteet. Työskentelen itse intohimoisesti ja vaadin sitä myös opiskelijoiltani. Ensimmäisen vuoden tärkein tavoite on oppia harjoittelemisen taito.

Timo Raita

TE1:n opettajat lukuvuonna 2017-2018:
  • koulutuksen vastuuopettaja: Timo Raita
  • teatterityö ja näyttelijäntyö: Timo Raita
  • improvisaatio: Misa Palander
  • tanssi ja liike: Meri-Tuuli Risberg
  • akrobatia: Anni Pietala
  • musiikki ja laulu: Virva Immonen
  • puhetekniikka: Salla Aas
  • butoh: Ken Mai
  • astangajooga: Ulla Äyri

Teatteri II

Teatteri II on teatterilinjan ensimmäisen vuoden käyneille tai muun vastaavan koulutuksen suorittaneille (aiemman koulutuksen kelpoisuuden ratkaisee esivalintaraati). Opetuksessa keskitytään perustaitojen hallinnan lisäksi esityksellisyyteen, esitysten valmistamiseen ja omaehtoiseen työskentelyyn.

Tänä vuonna Teatteri II on tauolla. Uudistuvasta teatterikoulutuksesta tiedotetaan mahdollisimman pian.